Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
Entoesiastiese kinders het vanmiddag vir my die damme gaan wys waar daar gedurende die somer maande geswem word. 'Natuurlik mag die kinders nie in die damme swem nie', het Clerina Coenraad, wat by Graaf Fruit:Rietfontein se nasorgsentrum werk, gesê. Ten spyte van die 'SWEM VERBODE' bordjies, swem die kinders tog gereeld sonder volwasse toesig.Albie Venter, bestuurder by Rietfontein, het dadelik ingewillig toe ek hom nader oor die projek. 'Die veiligheid van ons kinders is belangrik.'Gelukkig besef die kinders van Rietfontein hoe gevaarlik damme en riviere is, en dat hulle altyd ekstra versigtig moet wees naby water. Ek glo dat hierdie veiligheidsmaatreël kinders nog meer bewus sal maak van die gevare van water.Rescue_Buoy_9136 Ruaan Engelbrecht, Rowan Janse (rooi hempie) en Mityle van Wyk.Rescue_Buoy_9148Rescue_BuoyRescue_Buoy_9161
Share
Next Article

NSRI at Cape Town Blue Flag launch:

Read More

You may also like

Wpid nsri port elizabeth eikos 620x465
RESCUES  | Published: 27 January 2023

Fisherman bitten by a shark

At 19h15, Wednesday, 25 January, NSRI Gqeberha duty crew were activated following a request for assistance from a fishing vessel reporting a crew member (a fisherman) onboard the vessel injured after being bitten by a shark that had been caught ...

Lifeguard roundup THUMBNAIL 824x572
LIFEGUARDS  | Published: 26 January 2023

That's a wrap!

As the busiest time of year for SA beaches draws to a close, lifeguard operations manager Stewart Seini reflects on a season well executed by NSRI lifeguards. ...

Year review THUMBNAIL 824x572
NEWS  | Published: 26 January 2023

2022: what a year!

The NSRI continues to go from strength to strength – and 2022 was no exception. NSRI Director of Rescue Services Brett Ayres shares a few highlights. ...