Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
Entoesiastiese kinders het vanmiddag vir my die damme gaan wys waar daar gedurende die somer maande geswem word. 'Natuurlik mag die kinders nie in die damme swem nie', het Clerina Coenraad, wat by Graaf Fruit:Rietfontein se nasorgsentrum werk, gesê. Ten spyte van die 'SWEM VERBODE' bordjies, swem die kinders tog gereeld sonder volwasse toesig.Albie Venter, bestuurder by Rietfontein, het dadelik ingewillig toe ek hom nader oor die projek. 'Die veiligheid van ons kinders is belangrik.'Gelukkig besef die kinders van Rietfontein hoe gevaarlik damme en riviere is, en dat hulle altyd ekstra versigtig moet wees naby water. Ek glo dat hierdie veiligheidsmaatreël kinders nog meer bewus sal maak van die gevare van water.Rescue_Buoy_9136 Ruaan Engelbrecht, Rowan Janse (rooi hempie) en Mityle van Wyk.Rescue_Buoy_9148Rescue_BuoyRescue_Buoy_9161
Share
Next Article

St Francis Bay and Port Edward

Read More

You may also like

Generic for Vacancy
VACANCIES  | Published: 18 January 2022

Vacancy: Storeman

The main purpose of this role is to ensure correct orders and deliveries of stock, executing purchase orders and ensuring adequate stock levels are maintained. ...

Car Comp image
FUNDRAISING  | Published: 18 January 2022

2021 DOUBLE MITSUBISHI CAR COMPETITION WINNERS ANNOUNCED

On 14 January 2022, the V&A Waterfront hosted the nail-biting draw to see which of our three finalists would take home the grand prize TWO Mitsubishi vehicles: A Pajero Sport 2.4 4x4 Automatic and an Eclipse Cross 2.0 CVT worth ...

Station 33 Witsand 01
RESCUE OPERATIONS  | Published: 17 January 2022

SEA RESCUE – Incidents at Witsand and on the KZN North Coast

NSRI Witsand duty crew were activated following reports of a suspected drowning in progress at Witsand Main beach. Additionally, NSRI Ballito duty crew, Kwadakuza lifeguards, IPSS Medical and Rescue, SA Police Services, Police Search and Rescue and Metro Police search ...