Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
Wanneer ek by ‘n skool wegry, glo, hoop en wens ek, kinders weet: “Ek kan ‘n lewe red!” Dan word my wens waar as ek ‘n skool vir die tweede maal besoek en al die kinders onthou die noodnommer en die PLAN! Koelfontein Primêre skool, waar ek verlede jaar ook ‘n werkswinkel aangebied het, se kinders hou mooi by die reels! – so vertel hulle vir my!!Alle heroes hoef nie “grand” name te he nie, hulle hoef net WaterWise reëls te ken. WaterWise bemagtig kinders om die nodige vaardighede van hoe om iemand te help wanneer hy in nood verkeer, onder die knie te kry asook om kinders “CPR-hands on” te leer. Met meer as 200 mense wat elke jaar in die WesKaap verdrink, waarvan die meeste kinders is, is dit belangrik dat elke kind die geleenheid moet kry kom ‘n WaterWise werkswinkel by te woon.Danksy TNPA kan WaterWise werkswinkels aanbied en meer en meer kinders waterveilig maak!Eoudia Erasmus.Klein maar getrein : Groepie voorskoolse kinders van Moslem Primêre skool in Worcester leer hoe om iemand wat in die water geval het, uit te haal. Klein maar getrein : Groepie voorskoolse kinders van Moslem Primêre skool in Worcester leer hoe om iemand wat in die water geval het, uit te haal.Die meeste van Koelfontein se kinders het die PLAN onthou, nadat WaterWise verlede jaar ook die skool besoek het. Die meeste van Koelfontein se kinders het die PLAN onthou, nadat WaterWise verlede jaar ook die skool besoek het.Uit die klaskamer by Koelfontein Primêre skool, wys Nolan Kouter na Uit die klaskamer by Koelfontein Primêre skool, wys Nolan Kouter na 'n dam wat naby die skool is."Gebruik altyd 'Gebruik altyd 'n tou, handoek, stok of tak, wanneer jy jou maat uit die water wil red', is een van WaterWise se goue reëls.
Renaldo Pietersen en Nolan Kouter demonstreer dit aan die kinders."Hierdie dam is gevaarlik. Ons gaan swem nie daar nie....maar soms gaan kinders skelmpies", voeg 'Hierdie dam is gevaarlik. Ons gaan swem nie daar nie....maar soms gaan kinders skelmpies', voeg 'n kind by.
Share
Next Article

WaterWise in Soweto:

Read More

You may also like

Saving Lives 01
SAFETY ALERT  | Published: 21 January 2022

SEA RESCUE – NSRI Safety Alert:

High temperatures are forecast, by SA Weather Service, for the coming weekend. This coupled with rough seas and high sea swells, due to a recent Southern ocean storm, and the tail end of the recent full moon Spring Tide, NSRI ...

Generic for Vacancy
VACANCIES  | Published: 18 January 2022

Vacancy: Storeman

The main purpose of this role is to ensure correct orders and deliveries of stock, executing purchase orders and ensuring adequate stock levels are maintained. ...

Car Comp image
FUNDRAISING  | Published: 18 January 2022

2021 DOUBLE MITSUBISHI CAR COMPETITION WINNERS ANNOUNCED

On 14 January 2022, the V&A Waterfront hosted the nail-biting draw to see which of our three finalists would take home the grand prize TWO Mitsubishi vehicles: A Pajero Sport 2.4 4x4 Automatic and an Eclipse Cross 2.0 CVT worth ...