Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
WaterWise het gedurende die vakansie een van Anna Foundation se sentrums op Robertson besoek. Die kinders het werklik die aanbieding baie geniet en dit was vir hulle baie leersaam. Die kleingoed het spontaan deelgeneem aan die werkswinkel en wou graag almal CPR op die pop oefen. Johanna van der Ros wat by die sentrum werksaam is, se terugvoering was as volg: 'Die praatjie was baie baie goed. Die kinders sowel as die opvoeders het baie geleer. Ek dink WaterWise moet ons weer kom besoek.'Na afloop van die werkswinkel, het Justen Claasen en Wian Jors vir my gaan wys waar die kinders soms gedurende somermaande swem. 'n Sloot (kanaal) loop ook vlak voor die woonhuise verby. Die personeel en kinders het vertel dat daar al kinders ingeval het, maar wat gelukkig gou-gou deur bystanders uitgehaal is.Ek is werklik dankbaar dat WaterWise weer die geleentheid kon kry om by een van Anna Foundation se sentrums 'n werkswinkel te kon aanbied. In hierdie geval was dit absoluut so noodsaaklik om die kinders weer bewus te maak van die gevare van water, hoe om in noodsituasies op te tree en wat om te doen terwyl hulle vir hulp wag. Mense besef nie altyd hoe kinders blootgestel word aan die gevare van water nie - en 'n ongeluk gebeur so vinnig.WaterWise word met trots geborg deur TNPA.Riverside-kinders het Riverside-kinders het 'n PLAN .... (P=Pack; L=Look; A=Ask; N=Never)Vriendelike gesiggies van Riverside wat definitief nou Water-veilig is! Vriendelike gesiggies van Riverside wat definitief nou Water-veilig is!Die dam is naby die huise en maklik toeganklik vir iemand om te gaan swem. Die dam is naby die huise en maklik toeganklik vir iemand om te gaan swem.In hierdie kanaal het kinders al ingeval - gelukkig was daar gou genoeg iemand om te help. In hierdie kanaal het kinders al ingeval - gelukkig was daar gou genoeg iemand om te help.Hier gaan swem die kinders graag. Hier gaan swem die kinders graag.
Share
Next Article

Agulhas and Hermanus crew assist trawler

Read More

You may also like

Generic for Vacancy
VACANCIES  | Published: 18 January 2022

Vacancy: Storeman

The main purpose of this role is to ensure correct orders and deliveries of stock, executing purchase orders and ensuring adequate stock levels are maintained. ...

Car Comp image
FUNDRAISING  | Published: 18 January 2022

2021 DOUBLE MITSUBISHI CAR COMPETITION WINNERS ANNOUNCED

On 14 January 2022, the V&A Waterfront hosted the nail-biting draw to see which of our three finalists would take home the grand prize TWO Mitsubishi vehicles: A Pajero Sport 2.4 4x4 Automatic and an Eclipse Cross 2.0 CVT worth ...

Station 33 Witsand 01
RESCUE OPERATIONS  | Published: 17 January 2022

SEA RESCUE – Incidents at Witsand and on the KZN North Coast

NSRI Witsand duty crew were activated following reports of a suspected drowning in progress at Witsand Main beach. Additionally, NSRI Ballito duty crew, Kwadakuza lifeguards, IPSS Medical and Rescue, SA Police Services, Police Search and Rescue and Metro Police search ...