Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
Die winter is gewoonlik 'n tyd van reën en koue en dit beteken ook dat damme en riviere voller raak. Waterveiligheid en die beskerming teen verdrinkings is dinge waaraan gereeld aandag geskenk moet word.Ten spyte van die ongure weerstoestande, word werkswinkels gereeld by skole aangebied om kinders te maan om versigtig te wees naby damme en riviere. 18 000 kinders het die afgelope maand, landswyd, werkswinkels van WaterWise, bygewoon. Hulle is o.a geleer hoe om in noodsituasies op te tree, watter noodnommer geskakel moet word, 'hands-on' KPR en die belangrikste natuurlik: waterveiligheid.WaterWise word met trots geborg deur TNPA.Opgewonde gesiggies oor hul pragtige plakate vir hul klaskamers. Opgewonde gesiggies oor hul pragtige plakate vir hul klaskamers.Leerders van Brandwag Primêr naby Worcester, leer die noodnommer: 10177. Leerders van Brandwag Primêr naby Worcester, leer die noodnommer:
10177.Leerders van St Marks Primêr sal Leerders van St Marks Primêr sal 'n 'PLAN' hê, wanneer hulle iemand
moet red.
Share
Next Article

Search for man overboard

Read More

You may also like

NSRI Mossel Bay Vodacom 5896
RESCUES  | Published: 28 November 2022

Incidents in Mossel Bay, Knysna, North Coast KZN, St Lucia

It was a busy Sunday for NSRI crew out in Mossel, Bay, KZN's North Coast and St Lucia. ...

79717 D7 A 74 D0 48 F5 9838 299 E3034 FCC6
SAFETY ALERT  | Published: 26 November 2022

SEA RESCUE – STRAND – Friday, 25 November. Shark Alert - Strand:

SHARK ALERT: NSRI and the City of Cape Town (CoCT) are appealing to bathers, paddlers, surfers and sail boarders to be cautious in the Strand vicinity where a large whale carcass has been located close in-shore, on Friday afternoon, 2 ...

06 Spirit of Toft 2 2
 | Published: 21 November 2022

Gqeberha – 5 safe after boat capsizes

At 09h04, Friday, 18 November, NSRI Gqeberha duty crew were activated following reports of a boat capsized at Noordhoek. ...