Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
Lindo, ons nuwe WaterWise instrukteur van Howick, Natal, het saam met my Ceres Primêre skool besoek. Alhoewel ek meer as 'n jaar gelede by die skool 'n WaterWise-werkswinkel aangebied het, het baie van die kinders wel die PLAN en noodnommer onthou. Hulle het my ook herinner aan 'n seuntjie wat twee jaar gelede, toe hy op 'n gladde rots gegly het, en in 'n swemgat op Ceres verdrink het. Ons moet onthou dat kinders nie net gedurende somermaande verdrink nie; reën en ongure weerstoestande het sy eie gevare. Twee skoolbesoeke waar ek WW-werkswinkels verlede week sou gee, is vanwee paaie wat verspoel is, gekanselleer. Erge reën en sneeu het in die Boland geval, wat beteken dat damme en rivier weer vol word. WaterWise sal aanhou om kinders te waarsku teen al die gevare van water ... Wees versigtig ... Wees WaterWise!WaterWise word met trots geborg deur TNPALindo en leerders van Ceres Primêr glimlag trots vir Lindo en leerders van Ceres Primêr glimlag trots vir 'n foto - Lindo se eerste WaterWise-sessie is agter die rug! A warm welcome to you, Lindo!
Share
Next Article

Two of our KZN stations participated in World Ocean Day

Read More

You may also like

NSRI Mossel Bay Vodacom 5896
RESCUES  | Published: 28 November 2022

Incidents in Mossel Bay, Knysna, North Coast KZN, St Lucia

It was a busy Sunday for NSRI crew out in Mossel, Bay, KZN's North Coast and St Lucia. ...

79717 D7 A 74 D0 48 F5 9838 299 E3034 FCC6
SAFETY ALERT  | Published: 26 November 2022

SEA RESCUE – STRAND – Friday, 25 November. Shark Alert - Strand:

SHARK ALERT: NSRI and the City of Cape Town (CoCT) are appealing to bathers, paddlers, surfers and sail boarders to be cautious in the Strand vicinity where a large whale carcass has been located close in-shore, on Friday afternoon, 2 ...

06 Spirit of Toft 2 2
 | Published: 21 November 2022

Gqeberha – 5 safe after boat capsizes

At 09h04, Friday, 18 November, NSRI Gqeberha duty crew were activated following reports of a boat capsized at Noordhoek. ...