Donate Call for Help Now Find a Base

NSRI EMERGENCY
OPERATION CENTRE (EOC)

087 094 9774
Dagsorg- en nasorgsentrums in die Kouebokkeveld vind baie baat by werkswinkelsIn samewerking met Badisa, is WaterWise tans besig om werkswinkels aan te bied by dagsorg- en nasorgsentrums in die Koue Bokkeveld.Alhoewel baie skole in die omliggende gebied al deur WaterWise besoek is, bly die inligtingsessie belangrik en leer die kinders elke keer iets nuuts. Een van die personeellede by die nasorgsentrum by Donkerbos het gese: 'Die demonstrasies is lewendig en ongelooflik leersaam. Ons het nog nooit so 'n sessie vir ons kinders gehad nie.'P = Jy het jou pa of ma se toestemmig nodig om te gaan swem.L = Luister en kyk ... Luister na jou ouers .... Kyk vir enige gevare naby die water!A = Wat neem ons alles saam as ons gaan swem? (bottel met tou, swemklere, ens.)N = Jy mag nooit iemand in die water stoot nie, nooit alleen gaan swem nie, ens.H - Hazards : Jou eie veiligheid kom altyd eerste. Maak dus seker dat jyself nie seerkry nie.H - Hello : Kry reaksie van die pasient deur op sy skouer te tik en te se: 'Hallo, hallo!'H - Help! : As die persoon glad nie reageer nie, skakel dadelik 10177 (ambulans) en begin met KPR.
Share
Next Article

Liferaft/survival training for Richards Bay:

Read More

You may also like

NSRI 20191114 181407
RESCUE OPERATIONS  | Published: 29 July 2021

Boat capsized in Durban

At 10h13, Thursday, 29 July, NSRI Durban duty crew were activated following eye-witness reports of a boat capsized 500 meters off-shore of Virginia Beach. ...

NSRI Russ 4
RESCUE OPERATIONS  | Published: 29 July 2021

NSRI RSA SAFETRX SAFETY ALERT. Response to paddler in difficulty - Granger Bay. RHIB assisted - Robben Island. Patient assistance - Yzerfontein:

SAFETY ALERT: NSRI are appealing to surfskiers, fishermen on sea-kayaks and anyone launching any kind of craft to go to sea to download and use the free NSRI RSA SafeTrx smart phone application. ...

NSRI Rocklands 0462
PINK RESCUE BUOY  | Published: 25 July 2021

NSRI marks first UN World Drowning Prevention Day

Pink Buoys Save Lives initiative marks 75th rescue since launch in 2019 ...